ArgentoDe koffie doet er lang over om te zetten

Argento

De koffie doet er lang over om te zetten

Probeer deze oplossing.

De machine ontkalken

Mogelijke oorzaak:
Het koffiezetapparaat moet ontkalkt worden.

{{lclstr-doyouneeddescaler}}

Volg de onderstaande handleiding voor ontkalkingsinstructies:

1

Bericht:

Als het water in uw omgeving hard is, bouwt zich na verloop van tijd kalk op. Deze aanslag kan de juiste werking van het apparaat beïnvloeden.

U wordt aangeraden het koffiezetapparaat elke 60 koffiezetbeurteni te ontkalken.

Gebruik voor het ontkalken altijd De'Longhi ontkalker.

2

Verdun de ontkalkingsvloeistof in de kan, volgens de aanwijzingen op de verpakking van de ontkalker

3

Giet de vloeistof in het watertank

4

Plaats de kan op de warmhoudplaat

5

Druk op de aan-uit knop en laat één kop doorlopen

Schakel het apparaat vervolgens uit.

6

Laat de oplossing 15 minuten inwerken

7

Druk op de aan/uit-knop en geef het water af tot de tank leeg is.

Schakel het apparaat vervolgens uit.

8

Spoel het apparaat minstens 3 keer met alleen water (3 volle watertanks).

Noot:
Als u niet reinigt zoals beschreven in deze stappen, vervalt de garantie.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagArgento