Autentica CappuccinoBericht: ALGEMEEN ALARM
Autentica Cappuccino

The De'Longhi Autentica Cappuccino is a versatile and sophisticated coffee machine designed to elevate your at-home coffee experience. This appliance seamlessly combines modern technology with user-friendly features to deliver a range of delicious coffee beverages.

Bericht: ALGEMEEN ALARM

Probeer deze oplossing.

Reinig de binnenkant van het apparaat grondig

Mogelijke oorzaak:
De binnenkant van het apparaat is erg vuil.

Als de melding na reiniging nog steeds wordt weergegeven, neem dan contact op met een servicecentrum.

De volgende onderdelen van het apparaat moeten regelmatig worden gereinigd:

• koffiedikbak (A13),

• lekbak (A12),

• waterreservoir (A18),

• koffieuitloop (A8),

• trechter voor voorgemalen koffie (A2),

• infuser (A17), toegankelijk na het openen van de servicedeur (A16),

• touch screen (B)

• melkreservoir

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagAutentica Cappuccino