Autentica CappuccinoBericht: VERVANG FILTER
Autentica Cappuccino

The De'Longhi Autentica Cappuccino is a versatile and sophisticated coffee machine designed to elevate your at-home coffee experience. This appliance seamlessly combines modern technology with user-friendly features to deliver a range of delicious coffee beverages.

Bericht: VERVANG FILTER

Probeer deze oplossing.

Plaats het waterfilter terug

Mogelijke oorzaak:
Het waterfilter is verzadigd.

Volg de onderstaande handleiding voor gedetailleerde instructies:

1

Verwijder de tank en haal het verzadigde filter eruit

2

Haal het nieuwe filter uit de verpakking

3

Draai de datumindicatieschijf twee maanden verder.

Let op
Het waterfilter gaat bij normaal gebruik ongeveer twee maanden mee. Als de koffiemachine langere tijd niet gebruikt wordt terwijl het waterfilter is geïnstalleerd, gaat het waterfilter maximaal drie weken mee.

4

Om het filter te activeren, laat u 1 minuut kraanwater door de opening in het filter lopen, zoals op de afbeelding, totdat er water uit de openingen aan de zijkant komt.

5

Neem de tank uit het apparaat en vul deze met water.

6

Plaats het filter in het waterreservoir en dompel het gedurende ongeveer tien seconden volledig onder, waarbij u het schuin houdt en licht aandrukt zodat de luchtbellen kunnen ontsnappen.

7

Plaats het filter in het filterhuis en druk het zo ver mogelijk aan.

8

Sluit de tank met het deksel en plaats de tank terug in de machine.

9

Plaats een opvangbak met een minimale inhoud van 500ml onder de heetwateruitloop

10

Druk op MENU/ESC (B2) om het menu te openen.

11

Druk op de linker- of rechterknop totdat "Filter vervangen" wordt weergegeven.

12

Druk op "ok".

Het bericht "Bevestigen?" verschijnt.

13

Druk op "ok" om de selectie te bevestigen

Het apparaat begint warm water te leveren en het bericht "Wachten a.u.b." verschijnt.

Nadat de afgifte van heet water is gestopt, schakelt het apparaat automatisch terug naar de status "Klaar voor koffie".

14

Druk op "ok" om de selectie te bevestigen

"HEET WATER druk op OK" verschijnt op het scherm.

15

Het nieuwe filter is nu actief en u kunt de koffiemachine gebruiken

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagAutentica Cappuccino