ClessidraDe koffie doet er lang over om te zetten

Clessidra

De koffie doet er lang over om te zetten

Probeer deze oplossing.

De machine ontkalken

Als het water in uw omgeving hard is, bouwt zich na verloop van tijd kalk op. Deze aanslag kan de goede werking van het apparaat en de koffiesmaak beïnvloeden.

Het wordt aanbevolen het koffiezetapparaat ongeveer om de 60 zetbeurten te ontkalken.

1

Gebruik altijd De'Longhi ontkalker om uw machine te ontkalken.

{{lclstr-doyouneeddescaler}}

2

Maak een volle kan met ontkalkingsoplossing

Giet 100 ml De'Longhi ontkalker in het waterreservoir en voeg vers water toe tot het MAX-niveau (8 kopjes).

afbeelding

3

Giet de ontkalkingsoplossing in de tank

1.
Verwijder het tankdeksel en draai het tegen de klok in om het te ontgrendelen.

afbeelding

2.
Giet de ontkalkingsvloeistof in de tank.

afbeelding

3.
Plaats het deksel terug en draai het met de klok mee om het vast te zetten.

afbeelding

4

Voer de ontkalkingscyclus uit

1.
Plaats de lege kan op de warmhoudplaat.

2.
Zorg ervoor dat de filterhouder leeg is. Verwijder gebruikt filterpapier en gebruikte koffieresten.

2.
Houd beide knoppen gedurende 2 seconden ingedrukt.

afbeelding

3.
Het ontkalkingsproces begint. De ontkalkingsoplossing stroomt van de tank naar de pot.

4.
Wanneer de ontkalkingsprocedure is voltooid, gaan de lampjes op de twee knoppen uit.

5

Spoel de koffiemachine tweemaal

Om de machine na het ontkalken te spoelen moet u twee volledige zetcycli uitvoeren, zonder voorgemalen koffie, met alleen vers koud water.

1.
Maak de kan leeg.

2.
Verwijder het deksel van de tank en draai het tegen de klok in om het te ontgrendelen.

2.
Giet vers water in de tank, tot aan het MAX-niveau.

afbeelding

3.
Plaats het deksel terug en draai het met de klok mee om het vast te zetten.

4.
Druk op de rechter knop (SCA Goldep Cup) om het zetproces te starten.

Wacht tot het reservoir volledig leeg is.

5.
Herhaal het hele proces nog een keer (spoel de machine opnieuw met een volle tank vers koud water).

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagClessidra