Combi koffiezetapparaat COM530De BOLD LED knippert dubbel

Combi koffiezetapparaat COM530

De BOLD LED knippert dubbel

Probeer deze oplossing.

Ontkalk de druppelaar

1

Algemene informatie

Het wordt aanbevolen om het koffiezetapparaat te ontkalken wanneer de ontkalkingsmelding knippert (de vetgedrukte LED-knop geeft een dubbel knipperend licht) en dit gebeurt bij elke 40 koffiebereidingen.

Deze melding verhindert geen enkele functie.
De melding kan tijdelijk worden uitgesteld door een willekeurig aanraakpictogram van de druppelzijde aan te raken.

Aan het einde van de volgende zetcyclus, als de ontkalking niet voltooid is, knippert de melding op de BOLD LED.

2

Giet het ontkalkingsmiddel erin

Verwijder het antichloorfilter en giet het ontkalkingsmiddel in de tank volgens de instructies op de verpakking.

3

Vul de tank met water tot het "max"-niveau voor de juiste verdunning

4

Breng de oplossing aan in de machine

a.
Plaats de karaf op de warmhoudplaat.

b.
Houd het aanraakpictogram "BOLD" minstens 6 seconden ingedrukt om de cyclus "ontkalken" te starten.
afbeelding

c.
Tijdens de ontkalkingscyclus zal de "BOLD" led knipperen.
De klok schakelt over op aftellen (27 min) tijdens het proces en blijft knipperen tot het einde van het ontkalken.

5

Spoelen

Spoel ten minste 3 keer door door de machine alleen met water te laten werken (d.w.z. zoals in 7.5, maar zonder koffie).

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagCombi koffiezetapparaat COM530