DedicaAan het einde van de ontkalking vraagt het apparaat om een extra spoeling.

Dedica

Aan het einde van de ontkalking vraagt het apparaat om een extra spoeling.

Probeer deze oplossing.

Herhaal de spoelcyclus

Mogelijke oorzaak:
Tijdens de spoeling is het waterreservoir niet gevuld tot het niveau MAX.

Volg de onderstaande handleiding voor gedetailleerde instructies:

1

Verwijder de watertank, maak het leeg en spoel het onder stromend water.

2

Vul de tank tot aan het MAX-niveau en plaats terug in de machine.

Indien gebruikt, plaats het waterfilter.

3

Leeg het opvangbakje en plaats het leeg terug onder de heetwateruitloop.

Zorg ervoor dat de stoomknop in de volgende stand staat

Druk op de stoomknop om het spoelen te starten

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagDedica