Dinamica ECAM35X.55 - ECAM35X.75De koffie wordt druppelsgewijs geleverd

Dinamica ECAM35X.55 - ECAM35X.75

De koffie wordt druppelsgewijs geleverd

Probeer deze oplossing.

Pas de maalgraad aan

Mogelijke oorzaak:
De koffie is te fijn gemalen.

Draai de knop voor het instellen van de maling één klik tegen de klok in naar "7". Doe dit alleen als de maalmolen in werking is.

Het effect van de aanpassing is pas zichtbaar na de afgifte van 2 koffies.

Als na de bereiding van minstens 2 koffies de afgifte nog steeds te langzaam is, herhaalt u bovenstaande procedure totdat de afgifte correct is.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagDinamica ECAM35X.55 - ECAM35X.75