Dinamica ECAM35X25De koffie is slap

Dinamica ECAM35X25

De koffie is slap

Mogelijke oorzaak:
De koffie is te grof gemalen.

Draai de knop voor de maalgraadinstelling een klik tegen de klok in naar "1" terwijl de koffiemolen in werking is.

Ga door met één klik per keer totdat de koffie naar tevredenheid is.

Het effect is pas zichtbaar na de afgifte van 2 koffie.

Als deze aanpassing niet het gewenste resultaat oplevert, draai je de draaiknop nog een klik verder.

afbeelding

Als de koffie te langzaam of helemaal niet wordt afgegeven, draai dan een klik met de klok mee naar 7.

Voor romigere koffie met meer body draait u één klik tegen de klok in naar 1 (draai niet meer dan één klik tegelijk, anders kan de koffie een druppel water bevatten).

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagDinamica ECAM35X25