Eletta Cappuccino EvoBericht: VERVANG FILTER ESC OM TE ANNULEREN OK OM TE VERVANGEN

Eletta Cappuccino Evo

Bericht: VERVANG FILTER ESC OM TE ANNULEREN OK OM TE VERVANGEN

Probeer deze oplossing.

Vervang het waterfilter of verwijder het zoals beschreven in het hoofdstuk "Waterfilter".

Mogelijke oorzaak:
Het waterfilter is verzadigd.

Als u het apparaat zonder waterfilter wilt gebruiken, moet u het filter verwijderen en het apparaat hiervan op de hoogte stellen.

Volg de onderstaande handleiding voor gedetailleerde instructies:

1

Verwijder de tank en haal het verzadigde filter eruit

2

Haal het nieuwe filter uit de verpakking en plaats in de tank, plaats daarna de watertank terug.

a.
Draai de datumindicatieschijf (fig. 34) 2 maanden vooruit.
afbeelding
b.
Om het waterfilter te activeren laat u kraanwater door de opening in het filter lopen, zoals aangegeven in fig. 35, totdat er langer dan een minuut water uit de openingen aan de zijkant komt.
afbeelding
c.
Neem de watertank uit het apparaat en vul het met
water.
d.
Plaats het waterfilter in de watertank en dompel het gedurende ongeveer tien seconden volledig onder, waarbij u het filter schuin houdt en licht aandrukt zodat de luchtbellen kunnen ontsnappen.
afbeelding
e.
Plaats het waterfilter in het filterhuis en druk het volledig aan.
afbeelding
f.
Sluit de watertank met het deksel en plaats hem terug in de machine.
afbeelding

3

Ga naar het instellingenmenu

afbeelding

4

Druk op de scrollende pijlen tot "Onderhoud" wordt weergegeven en druk dan op OK.

5

Druk op de selectiepijltjes tot "Filter vervangen" wordt weergegeven, druk dan op OK en nogmaals op OK om te bevestigen.

6

Plaats een opvangbak met een minimale inhoud van 500 ml onder de heetwateruitloop en druk vervolgens op om de levering te starten.

afbeelding

7

Nadat de stroom warm water is gestopt, keert het apparaat automatisch terug naar gebruiksklaar.

Het nieuwe filter is nu actief en de koffiemachine kan worden gebruikt.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagEletta Cappuccino Evo