Eletta Cappuccino EvoDe koffie wordt te langzaam geleverd

Eletta Cappuccino Evo

De koffie wordt te langzaam geleverd

Mogelijke oorzaak:
De maling is te fijn en de koffie wordt te langzaam of helemaal niet afgegeven.

Herhaal de koffieafgifte en draai de draaiknop voor de maalgraad één klik met de klok mee naar "7" . Doe dit alleen terwijl de maalmolen in werking is.

Als na het maken van minstens 2 koffies de afgifte nog steeds te langzaam is, herhaalt u bovenstaande procedure en draait u de draaiknop voor het instellen van de maling nog een klik totdat de afgifte correct is.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagEletta Cappuccino Evo