Eletta Explore - Cold Brew TechnologyBericht: Vul de tank met vers water. Leeg de lekbak en het koffiedik bakje.

Eletta Explore - Cold Brew Technology

Bericht: Vul de tank met vers water. Leeg de lekbak en het koffiedik bakje.

Probeer deze oplossing.

Vul de tank met vers water en leeg de lekbak en het koffiedikbakje.

Mogelijke oorzaak:
De hoeveelheid water in de tank is niet voldoende om de drank te maken en de melding om het koffiedik bakje te legen wordt binnenkort weergegeven.

Oplossing:
Het apparaat vraagt om beide handelingen uit te voeren, zodat er zonder onderbreking meerdere dranken na elkaar kunnen worden bereid.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagEletta Explore - Cold Brew Technology