Eletta Explore - Cold Brew TechnologyDe koffie wordt druppelsgewijs geleverd

Eletta Explore - Cold Brew Technology

De koffie wordt druppelsgewijs geleverd

Probeer deze oplossing.

Pas de maalgraad aan

Mogelijke oorzaak:
De maling is te fijn en de koffie wordt te langzaam of helemaal niet afgegeven.

Het apparaat stelt een handleiding voor om de maling correct in te stellen voor het beste resultaat:
1.
Druk op het instellingenmenu;
2.
Blader door de pagina's tot "Maalgraad afstellen" wordt weergegeven;
3.
Druk op "Lees meer" om de handleiding voor het aanpassen van de maalfijnheid te raadplegen.

Let op:

• Nadat u de bovenstaande procedure heeft uitgevoerd, raden wij u aan ten minste 3 koffies te zetten voordat u deze opnieuw instelt. Als de koffie nog steeds niet goed is gezet, herhaalt u de procedure.

• De maalgraadregelaar mag alleen tijdens de eerste fase van de koffiebereiding worden gedraaid als de koffiemolen in werking is.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagEletta Explore - Cold Brew Technology