Eletta ExploreBericht: Algemeen alarm: Raadpleeg de gebruiksaanwijzing / Coffee Link App

Eletta Explore

Bericht: Algemeen alarm: Raadpleeg de gebruiksaanwijzing / Coffee Link App

Probeer deze oplossing.

Reinig de binnenkant van het apparaat grondig

Mogelijke oorzaak:
De binnenkant van het apparaat is erg vuil.

1

Schakel het apparaat uit

Voordat u interne onderdelen reinigt, moet het apparaat worden uitgeschakeld en moet de stekker uit het stopcontact worden gehaald.
Dompel het apparaat nooit onder in water.

2

Koffieresten verwijderen

afbeelding

Controleer regelmatig (ongeveer eenmaal per maand) of de binnenkant van het apparaat niet vuil is. Verwijder zo nodig koffieresten met de meegeleverde borstel (D5) en een sponsje.

Verwijder alle resten met een stofzuiger