Eletta ExploreBericht: Ik kan uw drank niet voltooien. Verminder het aroma en probeer het opnieuw

Eletta Explore

Bericht: Ik kan uw drank niet voltooien. Verminder het aroma en probeer het opnieuw

Probeer deze oplossing.

Kies een milder "Aroma".

Mogelijke oorzaak:
De maling is te fijn en de koffie wordt
te langzaam of helemaal niet afgegeven.

Het apparaat geeft een pieptoon als het melkkaraf op zijn plaats staat (als de pieptoonfunctie is ingeschakeld).

1

Druk op de plustoets

Druk op (C2) onderaan het beeld dat overeenkomt met
bij de koffie die u wilt zetten (bijv. espresso, fig. 15). Op het display verschijnen de parameters die naar smaak kunnen worden aangepast:

afbeelding

2

Kies warme of koude drank

Warme koffie drank: Druk na het instellen van de parameters op "Brew". Het apparaat begint de drank te bereiden en op het display verschijnt een beschrijving van elke afzonderlijke fase (malen, koffiezetten).

Koude koffie: Stel de parameters in, druk vervolgens op
"Start" en ga als volgt te werk:

• Kies of u een "Iced" of "Extra Iced" drank wilt maken en druk op "Volgende";

• Afhankelijk van de vorige keuze, voor de levering
    stelt het apparaat het aantal ijsblokjes voor. Doe het aangegeven aantal ijsblokjes in het glas (fig. 14) en druk op "Brew".

• Het apparaat begint met het bereiden van de drank en op het display verschijnt een beschrijving van elke afzonderlijke fase (malen, koffiezetten).
    koffie) verschijnt op het display.

3

Sla op

Druk aan het einde van de aflevering op "Save" om de nieuwe instellingen op te slaan, of op "Cancel" om de vorige parameters te behouden.

💡 Let op:
Als u de nieuwe instellingen opslaat, worden ze ALLEEN in het geselecteerde profiel opgeslagen.

Ga terug naar het beginscherm

Druk op "X" om terug te gaan naar het beginscherm (C).
Het apparaat is weer klaar voor gebruik.