Eletta ExploreBericht: Voeg de voorgemalen koffie toe. - max: één afgestreken maatschepje!

Eletta Explore

Bericht: Voeg de voorgemalen koffie toe. - max: één afgestreken maatschepje!

Probeer deze oplossing.

Koffie zetten met voorgemalen koffie

Mogelijke oorzaak:
De bereiding met voorgemalen koffie is gekozen.

Oplossing:
Controleer of de vulschacht niet verstopt is, voeg vervolgens een afgestreken maatschepje voorgemalen koffie toe, druk op "Volgende" op het display en volg de instructies in de handleiding voor het bereiden van koffie met voorgemalen koffie.

1

Belangrijke opmerkingen!

• Voeg nooit voorgemalen koffie toe wanneer de machine is uitgeschakeld, anders kan de koffie zich door de binnenkant van de machine verspreiden en deze vervuilen. Dit kan de machine beschadigen.

• Gebruik nooit meer dan 1 afgestreken maatschepje (D2) omdat dit de binnenkant van de koffiemachine kan bevuilen of de trechter kan blokkeren).

Bij gebruik van voorgemalen koffie kan slechts één kopje tegelijk worden gezet.

• Long koffie: voeg halverwege de bereiding, wanneer het apparaat daarom vraagt, één nog eens afgestreken maatschepje voorgemalen koffie toe en druk op "OK".

• U kunt geen Doppio+, 2x Espresso, Koffiepot of Cappuccino+ dranken maken met voorgemalen koffie.

2

Druk op de knop (+) (C2)

afbeelding

Druk op (C2) onderaan het beeld dat overeenkomt met de koffie die u wilt maken.
Op het display verschijnen de parameters die naar smaak kunnen worden aangepast;

3

Selecteer de hoeveelheid en de voorgemalen koffie

4

Druk op "Brew".

5

Voeg voorgemalen koffie toe

afbeelding

Til het deksel van de voorgemalen koffietrechter op, controleer of de trechter (A4) niet verstopt is en voeg vervolgens een afgestreken maat (D2) voorgemalen koffie toe (fig. 16). Druk op "OK" om de drank te bereiden.

6

Wacht tot de drank klaar is

Het apparaat begint de drank te bereiden en op het display verschijnt een beschrijving van elke afzonderlijke fase (malen, koffiezetten).

Aan het einde van de bereiding is het apparaat klaar voor de volgende bereiding.