Eletta ExploreBericht: De nieuwe instellingen zijn niet opgeslagen

Eletta Explore

Bericht: De nieuwe instellingen zijn niet opgeslagen

Probeer deze oplossing.

Druk op "X" om terug te gaan naar de startscherm om het alarm dat de onderbreking veroorzaakte te bekijken.

Mogelijke oorzaak:
Tijdens het aanpassen van de dranken is de bereiding bewust onderbroken door op "X" te drukken of er is een alarm afgegaan.

Het apparaat geeft een pieptoon als de melkkan op zijn plaats staat (als de pieptoonfunctie is ingeschakeld).