Eletta PlusBericht: VERVANG FILTER

Eletta Plus

Bericht: VERVANG FILTER

Probeer deze oplossing.

Vervang het waterfilter of verwijder het zoals beschreven in het hoofdstuk "Waterfilter".

Mogelijke oorzaak:
Het waterfilter is verzadigd.

Als u het apparaat zonder waterfilter wilt gebruiken, moet u het waterfilter verwijderen en het apparaat hiervan op de hoogte stellen.

Volg de onderstaande handleiding voor gedetailleerde instructies:

1

Verwijder de watertank, verwijder het waterfilter en plaats de tank terug in de machine.

2

Druk op de toets MENU/ESC (B12) om het menu te openen.

3

Druk op < or > totdat "Filter installeren, ingeschakeld" wordt weergegeven.

Druk op de OK-toets

"Uitschakelen?" wordt weergegeven.

Druk op de OK-toets om te bevestigen

Druk op de toets MENU/ESC (B12) om het menu te openen.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagEletta Plus