La Specialista ArteMachine gaat vanzelf uit

La Specialista Arte

Machine gaat vanzelf uit

De La Specialista heeft een automatische stand-by modus

Omdat La Specialista Arte Om deze functie te verwijderen, drukt u gewoon op de toets OK.

De stand-by modus kan worden aangepast. Er zijn drie verschillende instellingen voor de automatische uitschakeltijd: 9 minuten, 1½ of 3 uur.

Volg deze stappen om de automatische uitschakeltijd in te stellen:

1
Houd de toetsen X1, X2 en temperatuur tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt.

2
Draai de drankkeuzeknop naar 'Heet Water'.

3
Druk op de temperatuurknop totdat het lampje brandt dat overeenkomt met de gewenste automatische uitschakeltijd:

1. onderste lampje = 9 minuten

2. middelste lampje = 1½ uur

3. bovenste lampje = 3 uur

Druk op de OK-toets om de instelling op te slaan.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagLa Specialista Arte