La Specialista MaestroAan het einde van de ontkalking vraagt het apparaat om een extra spoeling.

La Specialista Maestro

Aan het einde van de ontkalking vraagt het apparaat om een extra spoeling.

Probeer deze oplossing.

Voltooi de spoeling uit de ontkalkingsgids

Mogelijke oorzaak:
Tijdens de spoeling is het waterreservoir niet gevuld tot het niveau MAX.

{{lclstr-doyouneeddescaler}}

Volg de onderstaande stap-voor-stap handleiding voor gedetailleerde instructies:

1

Let op voor het ontkalken

• Lees voor gebruik de instructies en de etikettering op de verpakking van de ontkalker.

• Het is belangrijk dat u uitsluitend De'Longhi ontkalker gebruikt. Het gebruik van een ongeschikte ontkalker en/of een onjuiste ontkalking kan leiden tot gebreken die niet door de fabrieksgarantie worden gedekt.

• Ontkalker kan kwetsbare oppervlakken beschadigen. Als het product per ongeluk wordt gemorst, moet het onmiddellijk worden gedroogd.

2

Verwijder de watertank

3

Verwijder het waterfilter (indien aanwezig) uit de watertank.

4

Giet de ontkalker in de tank tot het niveau gemarkeerd met

5

Voeg water (1 liter) toe tot het niveau gemarkeerd met

6

Steek het speciale accessoire in de Latte Crema-aansluiting

7

Zorg ervoor dat de portafilter niet bevestigd is en plaats een opvangbak onder de koffie-uitgang, de heetwateruitloop en het stoompijpje.

8

Houd de ontkalkingsknop ingedrukt totdat het bijbehorende lampje begint te knipperen.

Het ontkalken begint.

9

Het ontkalkingsprogramma start en de ontkalkingsvloeistof komt uit het stoompijpje en de koffie-uitloop.

Het ontkalkingsprogramma verwijdert kalkaanslag in het apparaat door automatisch een reeks spoelingen en pauzes uit te voeren totdat het reservoir leeg is.

De afgifte stopt en het ontkalkingslampje wordt wit. Dit geeft aan dat er verder gespoeld moet worden.

10

Leeg de opvangbak en plaats deze daarna terug.

11

Leeg de watertank en plaats daarna terug.

1
Verwijder de watertank.

2
Leeg eventuele resten ontkalkingsoplossing.

3
Spoel af met stromend water.

4
Vul de watertank met vers water tot aan het MAX-niveau.

5
Plaats de watertank terug.

12

Houd de ontkalkingsknop ingedrukt totdat het bijbehorende lampje begint te knipperen.

Het spoelen begint.

Als het spoelen klaar is, stopt de afgifte en maakt het apparaat zich klaar om weer gebruikt te worden.

13

Leeg de opvangbak.

14

De lekbak uitnemen en legen, vervolgens terugplaatsen in het apparaat.

15

Leeg de watertank, spoel het af en vul het met vers water.

Als u in de eerste stap een waterfilter hebt verwijderd, plaats deze dan nu terug in de watertank.

Nu is het apparaat klaar voor gebruik.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagLa Specialista Maestro