La Specialista PrestigioHet apparaat maalt de koffie niet

La Specialista Prestigio

Het apparaat maalt de koffie niet

Probeer deze oplossing.

Verwijder het vuil en maak de maalmolen schoon.

Mogelijke oorzaak:
De uitlopen zijn geblokkeerd.

1

Maak het bonenreservoir leeg

Gebruik een stofzuiger om de resterende bonen te verwijderen.

2

Bevestig de filterhouder aan de uitlaat van de koffiemolen

Het oplijnen met 'INSERT'.

Draai hem dan naar rechts tot aan de aanslag.

Het malen begint wanneer de filterhouder de stand "CLOSE" bereikt en stopt automatisch.

3

Schakel het apparaat uit

4

Verwijder het bonenreservoir

Maak het bonenreservoir los door het tegen de klok in te draaien en haal het uit het apparaat.

5

Draai de knop voor de maalgraad tegen de wijzers van de klok in naar de stand "REMOVE".

6

Verwijder de bovenste verwijderbare ring door hem bij het handvat vast te pakken.

7

Maak de verwijderbare ring schoon met een borstel

Verwijder ook de koffieresten met een stofzuiger.

8

Plaats de verwijderbare ring teru in zijn behuizing

9

Draai de keuzeschakelaar om het gewenste maalniveau te kiezen

10

Controleer of de verwijderbare ring correct is geplaatst door hem aan het handvat te trekken.

Als het correct geplaatst is, zal het niet bewegen.

11

Gebruik een borstel om eventuele koffieresten uit de uitlaat van de koffiemolen te verwijderen.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagLa Specialista Prestigio