MaestosaBericht: VUL DE TANK MET VERS WATER. GEBRUIK DE VULTRECHTER OF VERWIJDER WATERTANK OM TE VULLEN

Maestosa

Bericht: VUL DE TANK MET VERS WATER. GEBRUIK DE VULTRECHTER OF VERWIJDER WATERTANK OM TE VULLEN

Probeer deze oplossing.

Vul de tank met water

Mogelijke oorzaak:
Onvoldoende water in de tank.

Volg de onderstaande handleiding voor gedetailleerde instructies.

Als alternatief:
U kunt de tank bijvullen door het water door het bijvulluik aan de zijkant te gieten en het niveau te controleren door het transparante venster in de zijkant van de tank.

Belangrijk:
Giet nooit water door de bijvulluikje als de tank helemaal leeg is.

Druk op de vergrendelknop om het deurtje te openen

Verwijder de watertank

Vul de tank met water

Plaats de watertank terug in het apparaat

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMaestosa