MaestosaBericht: TE FIJN GEMALEN. PAS DE MAALMOLEN AAN MET DE SPECIALE FUNCTIE IN DE MACHINE-INSTELLINGEN

Maestosa

Bericht: TE FIJN GEMALEN. PAS DE MAALMOLEN AAN MET DE SPECIALE FUNCTIE IN DE MACHINE-INSTELLINGEN

Probeer deze oplossing.

Stel de maalmolen af

Mogelijke oorzaak:
De maling is te fijn en de koffie wordt te langzaam of helemaal niet afgegeven.

Volg de video hieronder:

Of volg de instructies in de onderstaande handleiding:

1

Opmerking

Het apparaat heeft twee maalmolens die overeenkomen met bonencontainers (I) en (II). De maalmolens zijn standaard ingesteld op een correcte koffiebereiding en hoeven aanvankelijk niet te worden geregeld.

Als u echter na het zetten van de eerste koffie constateert dat de koffie te zwak en niet romig genoeg is of te langzaam (druppelend) wordt afgegeven, kunnen ze worden bijgesteld.

2

Druk op het instellingenmenu

3

Selecteer "Maalmolen aanpassen".

Als u deze presentatie wilt overslaan, drukt u op "Skip" of "Next" om verder te gaan met de tutorial.

"Selecteer molen [I] of [II] en stel de grofheid in binnen het beschikbare bereik" wordt weergegeven.

4

Selecteer de maalmolen die u wilt aanpassen

5

Selecteer de gewenste maalgraad door direct op een van de selecteerbare getallen in het gemarkeerde interval te drukken

6

Om de aanpassing uit te voeren, drukt u op OK en levert u 5 koffiedranken met de gekozen molen.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMaestosa