MaestosaBericht: PLAATS ZETGROEP

Maestosa

Bericht: PLAATS ZETGROEP

Probeer deze oplossing.

Zorg ervoor dat de zetgroep goed geplaatst is

Mogelijke oorzaak:
De zetgroep is niet goed teruggeplaatst
na het schoonmaken.

Plaats de zetgroep volgens deze stap-voor-stap handleiding:

1

Belangrijk

De zetgroep mag niet verwijderd worden als de machine aanstaat.

2

Zet de koffiemachine uit

3

Druk op de knop, open het deurtje en haal de watertank eruit.

4

Open het deurtje aan de rechterkant van de machine.

5

Druk de 2 rode ontgrendelingsknoppen naar binnen en trek tegelijkertijd dezetgroep naar buiten

6

Week de .zetgroep ongeveer 5 minuten in water en spoel het daarna af onder de kraan af.

Maak dan de zetgroep schoon. Gebruik hierbij geen afwasmiddel , want het kan de zetgroep beschadigen.

Belangrijk
ALLEEN MET WATER SPOELEN
GEEN AFWASMIDDEL - GEEN VAATWASSER

7

Gebruik het borsteltje om eventuele koffieresten van de zetgroephouder te verwijderen.

8

Plaats de zetgroep na het schoonmaken terug in de houder.

9

Controleer na het plaatsen of de twee rode knoppen uitgeklapt zijn

Sluit het deurtje

Plaats de watertank terug en sluit het deurtje.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMaestosa