MaestosaEr komt geen stoom of heet water uit de uitloop

Maestosa

Er komt geen stoom of heet water uit de uitloop

Probeer deze oplossing.

Reinig de heetwater-/stoomuitloop na gebruik

Mogelijke oorzaak:
De uitloop is vuil of verstopt.

Volg de onderstaande handleiding voor gedetailleerde instructies.

1

Plaats een opvangbak met een minimale inhoud van 500 ml onder de koffie- en heetwateruitloop

2

Druk op het instellingenmenu

3

Selecteer "Spoelen".

"Plaats 0.5l opvangbak onder de uitloop. Druk op OK om te starten" wordt weergegeven.

4

Druk op OK om te starten

Na enkele seconden komt er eerst heet water uit de koffie-uitloop en vervolgens uit de heetwater-/stoomuitloop (indien geplaatst) om het interne circuit van het apparaat te reinigen en te verwarmen.

"Spoelen bezig. Heet water uit de uitlopen" verschijnt op het display.

Om de spoeling te stoppen, drukt u op "Annuleren" of wacht u tot de spoeling automatisch stopt.

5

Wacht enkele minuten tot de heet water/stoomuitloop is afgekoeld.

Haal het er dan uit door op de ontgrendelingsknop te drukken:

6

Draai de connector tegen de klok in en verwijder

7

Houd de uitloop met één hand vast en draai met de andere hand het pijpje en trek hem naar beneden.

Verwijder ook het stoompijpje door het naar beneden te trekken.

8

Controleer of het gaatje in het binnenste stoompijpje niet verstopt is.

Zo nodig schoonmaken met een tandenstoker.

9

Reinig alle onderdelen van de uitloop grondig met een spons en warm water

Gebruik het borsteltje om melkresten te verwijderen.

Alle onderdelen van de uitloop correct terugplaatsen

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMaestosa