Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y EX:2Aan het einde van de ontkalking vraagt het apparaat om een derde spoeling.

Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y EX:2

Aan het einde van de ontkalking vraagt het apparaat om een derde spoeling.

Probeer deze oplossing.

Derde spoelbeurt uitvoeren

Mogelijke oorzaak:
Waterreservoir werd niet tot het niveau MAX gevuld tijdens de twee spoelbeurten.

Maak de lekbak leeg, vul de tank tot het MAX-niveau en voer een derde spoelbeurt uit.

Voer een spoelbeurt uit zoals vermeld in het gedeelte over ontkalken in de QuickGuide of in de videogids.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y EX:2