Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y EX:2Het apparaat maakt geluiden of blaast kleine hoeveelheden stoom uit wanneer het niet in gebruik is.

Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y EX:2

Het apparaat maakt geluiden of blaast kleine hoeveelheden stoom uit wanneer het niet in gebruik is.

Probeer deze oplossing.

Leeg de lekbak

Mogelijke oorzaak:
De machine is klaar voor gebruik, of is onlangs uitgezet, en er druppelt condens op de hete verdamper.

Dit hoort bij een normale werking. Om dit verschijnsel te beperken
te beperken moet de lekbak te legen.

afbeelding

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y EX:2