Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8YDe melk bevat grote bellen
Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y

Magnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y

Are you sure this is your coffee machine? Look for your specific model number on the instruction manual or at the bottom of the machine. If you see a different code, you can search it by clicking on the 'Select another product' button below.

De melk bevat grote bellen

afbeelding

Probeer deze oplossing.

Verwijder en reinig alle onderdelen

Mogelijke oorzaak:
De melkkan is vuil.

Verwijder alle onderdelen en reinig ze grondig.

Volg de onderstaande stap-voor-stap handleiding voor een goede reiniging of bekijk de volgende video.

1

Belangrijk!

• Gebruik bij het schoonmaken van de melkkan geen schoonmaakmiddelen, schuursponsjes of metalen voorwerpen om melkresten te verwijderen.

• Reinig de melkkan elke keer dat u melk bereidt heeft, zoals beschreven in deze stap voor stap handleiding.

2

Verwijder het deksel van de melkkan en haal de losse onderdelen uit elkaar

3

Verwijder de melkaanzuigslang

afbeelding

4

Draai de melkuitloop in de verticale stand en trek eraan om hem te verwijderen

afbeelding

5

Druk op de knop om de koppeling te verwijderen

afbeelding

6

Spoelcomponenten

In een vaatwasser (aanbevolen):
Spoel alle onderdelen van de melkkan af met heet stromend water (minstens 40°C), plaats ze vervolgens in de bovenste korf van de vaatwasser en laat een programma draaien op 50°C, bijv. standaard ECO.

Met de hand:
Spoel alle onderdelen van de melkkan af met heet stromend water (minstens 40°C) om alle zichtbare melkresten te verwijderen en zorg ervoor dat het water door alle gaten van het deksel loopt (afbeelding hieronder). Dompel vervolgens alle onderdelen minimaal 30 minuten onder in heet water (minimaal 40°C) met een mild/neutraal afwasmiddel. Spoel grondig af met heet kraanwater en droog elk onderdeel goed af.

7

Zorg ervoor dat de luchtsleuf (zie plaatje) schoon is.

Spoel de koppeling van de melkkan goed af. Let er vooral op dat er geen melkresten in het luchtkanaal zitten (zie vergroting) (afbeelding hieronder): Maak het kanaal eventueel schoon met een tandenstoker

8

Droog alle onderdelen met een schone droge doek

9

Duw de koppeling helemaal naar binnen

Als de koppeling stevig vastzit, kan hij alleen worden losgemaakt door op de ontgrendelknop op het deksel te drukken.

10

Zet alle onderdelen van het deksel weer in elkaar. Houdt de knop ingedrukt om de koppeling terug te plaatsen

Bevestig het deksel weer op de melkkan

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica Evo ECAM29X.6Y - ECAM29X.8Y