Magnifica S Cappuccino SmartDe koffie wordt te langzaam of druppelsgewijs afgegeven.

Magnifica S Cappuccino Smart

De koffie wordt te langzaam of druppelsgewijs afgegeven.

Probeer deze oplossing.

Stel de koffiemolen in op grovere maling

Als de koffiemaling te fijn is, wordt de koffie misschien te langzaam of druppelsgewijs afgegeven.

1.
Na het aanvragen van een koffieafgifte draait u de draaiknop voor de maalgraad één klik met de klok mee naar "7".

afbeelding

Let op:
De draaiknop voor de maalinstelling mag alleen worden gedraaid als de koffiemolen in werking is.

2.
Maak een paar koffies.

3.
Ga door met één klik per keer totdat de koffieafgifte naar wens is.

Het effect is pas zichtbaar na de afgifte van 2 kopjes koffie.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica S Cappuccino Smart