Magnifica S CappuccinoBericht: TE FIJN GEMALEN STEL MAALMOLEN AF

Magnifica S Cappuccino

Bericht: TE FIJN GEMALEN STEL MAALMOLEN AF

Probeer deze oplossing.

Pas de maalgraad aan

Mogelijke oorzaak:
De maling is te fijn en de koffie wordt te langzaam of helemaal niet afgegeven.

Herhaal de koffieafgifte en draai de draaiknop voor de maling één klik met de klok mee naar "7". Doe dit alleen als de koffiemolen in werking is. Als na het maken van minstens 2 koffies de afgifte nog steeds te langzaam is, herhaalt u deze procedure totdat het resultaat correct is.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica S Cappuccino