Magnifica S PlusBericht: ONTKALKEN

Magnifica S Plus

Bericht: ONTKALKEN

Probeer deze oplossing.

De machine ontkalken

Mogelijke oorzaak:
De machine moet worden ontkalkt.

1

Belangrijk!

Ontkalker bevat zuren die de huid en de ogen kunnen irriteren. Het is essentieel dat u de veiligheidswaarschuwingen van de fabrikant op de verpakking van de ontkalker en de waarschuwingen met betrekking tot de te volgen procedure bij contact met de huid en de ogen in acht neemt.

2

Let op:

Gebruik uitsluitend door De'Longhi aanbevolen ontkalkingsmiddel. Als het apparaat niet wordt ontkalkt zoals hierboven beschreven, vervalt ook de garantie.

3

Druk op de AAN-UIT knop om de machine aan te zetten.

afbeelding

4

Druk op de MENU-toets

5

Druk op B4 of B5 totdat "Ontkalken" verschijnt.

6

Selecteer door op OK te drukken

Het bericht "Ontkalken Bevestigen?" verschijnt op het display. Druk nogmaals op OK om de functie in te schakelen. Op het display verschijnt "Ontkalker toevoegen bevestigen?".

7

Leeg de watertank, verwijder het waterfilter indien deze aanwezig is

8

Giet de ontkalker in de tank en voeg water toe.

Giet de ontkalker in de tank tot het niveau A (gelijk aan een pakje van 100 ml) dat op de achterkant van de tank is aangegeven. Voeg water (1 liter) toe tot niveau B.

9

Plaats een lege opvangbak met een minimale inhoud van 1,5 liter onder het stoompijpje

10

Verbrandingsgevaar!

Uit het stoompijpje komt heet zuurhoudend water. Vermijd contact met waterspatten.

11

Druk op OK om te bevestigen dat het ontkalkingsmiddel is toegevoerd.

Op het display verschijnt vervolgens "DRAAI STOOMKNOP".

12

Draai de stoomknop in de stand "I".

Het ontkalkingsprogramma start en de ontkalkingsvloeistof komt uit het stoompijpje. Het ontkalkingsprogramma voert automatisch een reeks spoelingen en pauzes uit om alle kalkresten in de koffiemachine te verwijderen. Na ongeveer 30 minuten verschijnt de melding "VUL TANK!". Het apparaat is nu klaar om doorgespoeld te worden met schoon water.

13

Leeg de opvangbak.

Leeg de opvangbak en zet het leeg terug onder het stoompijpje.

14

legen, spoelen onder stromend water, vullen met schoon water en terugplaatsen

Op het display verschijnt "Spoelen". Er komt heet water uit het stoompijpje. Als de watertank helemaal leeg is, verschijnt "DRAAI STOOMKNOP" op het display.

Draai de knop naar de "0" positie.

Plaats het waterfilter in de tank (indien aanwezig)

Vul de watertank

De koffiemachine is nu klaar voor gebruik.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica S Plus