Magnifica Start ECAM22X.2Y - ECAM22X.3YDe koffie wordt te langzaam geleverd

Magnifica Start ECAM22X.2Y - ECAM22X.3Y

De koffie wordt te langzaam geleverd

Probeer deze oplossing.

Stel de draaiknop van de maalmolen in op grovere koffie

Let op:
De instelknop mag alleen worden gedraaid als de maalmolen in werking is.

Als de koffie te langzaam of helemaal niet wordt afgegeven, draait u de instelknop van de maalmolen één klik met de klok mee in de richting van "7".

Het resultaat van de aanpassing merk je pas nadat 2 kopjes koffie zijn afgegeven.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica Start ECAM22X.2Y - ECAM22X.3Y