De'Longhi Coffee Machines Help Center
Magnifica Start ECAM22X.2Y - ECAM22X.3YDe koffie is niet heet

Magnifica Start ECAM22X.2Y - ECAM22X.3Y

De koffie is niet heet

Probeer deze oplossing.

Verwarm de kopjes voor

Warm de kopjes op door ze af te spoelen met heet water. U kunt hiervoor ook de warmwaterfunctie van de machine gebruiken.

1.
Plaats een bakje onder de stoom-/heetwateruitloop (zo dicht mogelijk om spatten te voorkomen).

2.
Draai de draaiknop stoom/warm water naar de stand "I".

Verbrandingsgevaar!
Laat het apparaat nooit onbeheerd achter wanneer er heet water wordt afgegeven. De buis van de stoom-/heetwateruitloop wordt tijdens het gebruik warm.

3.
Om de stroom heet water handmatig af te sluiten, draait u de draaiknop stoom/heet water naar de stand "0".

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagMagnifica Start ECAM22X.2Y - ECAM22X.3Y
Selecteer een ander product
Op deze pagina
© 2024|Sitemap