Handmatig espressoapparaat EC146BDe koffie heeft een zure smaak

Handmatig espressoapparaat EC146B

De koffie heeft een zure smaak

Probeer deze oplossing.

Gebruik de heetwaterfunctie om je koffiemachine van binnenuit te spoelen

Het is mogelijk dat je koffiemachine niet goed is gespoeld na het ontkalken.

Om de leidingen van je koffiemachine te spoelen gebruik je de heetwaterfunctie zoals beschreven in de handleiding hieronder voor 2 volle reservoirs vers schoon water.

{{lclstr-doyouneeddescaler}}

1

Plaats een kopje onder het stoompijpje

afbeelding

2

Bereid de machine voor

1
Zet het apparaat aan door op de AAN/UIT-knop te drukken.

afbeelding

2
Wacht tot het OK-lampje gaat branden.

afbeelding

3

Warm water leveren

Wanneer het OK-lampje gaat branden, draait u de keuzeknop naar de stand en draait u tegelijkertijd de stoomknop tegen de klok in.

afbeelding

afbeelding

Er komt heet water uit de cappuccinomaker.

Aanwijzing: U mag niet langer dan 60 seconden heet water leveren.

4

De warmwatervoorziening onderbreken

Om de afgifte van heet water te onderbreken, draait u de stoomknop rechtsom en draait u de keuzeknop naar de stand-by afbeelding positie.

afbeelding

Denk eraan dat de heetwaterafgifte niet langer dan 60 seconden mag duren.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagHandmatig espressoapparaat EC146B