Handleiding Espressomachine EC860Espressokoffie druppelt van de randen van de filterhouder in plaats van door de gaatjes van de tuit

Handleiding Espressomachine EC860

Espressokoffie druppelt van de randen van de filterhouder in plaats van door de gaatjes van de tuit

Probeer deze oplossing.

Bevestig de filterhouder opnieuw

Als de filterkoffie niet goed aan het apparaat is bevestigd, kan er koffie uit de randen druppelen.

Verwijder de filterhouder uit de machine en bevestig deze opnieuw:

1. De hendel van de filterhouder uit te lijnen met het symbool OPEN; en

2. De handgreep naar rechts te draaien totdat deze is uitgelijnd met de positie CLOSE.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagHandleiding Espressomachine EC860