Handleiding Espressomachine EC860De koffie heeft een zure smaak

Handleiding Espressomachine EC860

De koffie heeft een zure smaak

Probeer deze oplossing.

Spoel het watercircuit na de ontkalking

Door de machine te spoelen worden de ontkalkingsoplossing en kalkresten uit het binnenwatercircuit verwijderd.

1

Wacht tot de knop Hete melk/Cappuccino is ingeschakeld

Zodra de tank leeg is van de ontkalkingsoplossing, gaat het lampje branden om aan te geven dat er gespoeld moet worden.

2

Leeg de containers onder de boileruitloop en de heetwateruitloop

Verwijder de containers onder de boileruitloop en de heetwateruitloop en maak ze leeg.

3

Spoel de watertank

Haal de lege watertank uit de machine en spoel deze om met schoon vers water.

4

Vul de watertank

Vul de tank nogmaals met schoon water tot het niveau MAX en plaats de tank terug in de machine.

afbeelding

5

Plaats een bak onder de boileruitloop en een bak onder de heetwateruitloop

Controleer of de lekbak leeg is en correct geplaatst.

6

Start de spoelcyclus

Druk op de knop : het spoelen begint en alle lampjes knipperen achtereenvolgens.

Het spoelen stopt als de tank leeg is.

7

Maak je machine klaar voor het volgende gebruik

1.
Verwijder de bakjes onder de boileruitloop en de heetwateruitloop.

2.
Vul het reservoir nogmaals met vers, schoon water.

afbeelding

3.
Wacht tot het lampje gaat branden en druk op de relatieve knop. De machine start en stopt automatisch.

De machine is nu klaar voor gebruik.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagHandleiding Espressomachine EC860