PrimaDonna ESAM6620Bericht: Voeg voorgemalen koffie toe, maximaal één maatschepje

PrimaDonna ESAM6620

Bericht: Voeg voorgemalen koffie toe, maximaal één maatschepje

Probeer deze oplossing.

Bereid voorgemalen koffie

Mogelijke oorzaak:
De functie "voorgemalen koffie" is geselecteerd zonder voorgemalen koffie in de trechter te doen.

Volg de stap-voor-stap handleiding:

1

Zorg ervoor dat de trechter niet geblokkeerd is

afbeelding

2

Voeg een maatschepje voorgemalen koffie toe

3

Druk op "Volgende".

4

Selecteer de koffiehoeveelheid en druk op "Start".

Het apparaat begint de koffie te zetten en de afbeelding van de geselecteerde drank verschijnt op het display, samen met een voortgangsbalk die zich geleidelijk vult naarmate de bewerking vordert en een beschrijving van elke afzonderlijke fase (malen, koffiezetten).

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagPrimaDonna ESAM6620