PrimaDonna ESAM6620De koffie wordt te langzaam geleverd

PrimaDonna ESAM6620

De koffie wordt te langzaam geleverd

Mogelijke oorzaak:
De koffie is te fijn gemalen.

1

Suggestie:

Het is aan te raden om de Bean Adapt Technology te gebruiken in de Coffee Link App om deze parameter in te stellen op de juiste instelling voor de gebruikte koffiebonen. Als je de parameter echter via het instellingenmenu wilt aanpassen, ga dan verder met deze handleiding.

2

Let op:

• Na het uitvoeren van de volgende procedure wordt aanbevolen om minstens 5 kopjes koffie af te geven voordat u opnieuw instelt. Als de koffieafgifte nog steeds niet correct is, herhaalt u de procedure.

• U kunt niet meer dan één maalgraad tegelijk instellen, tenzij er ten minste twee op koffie gebaseerde dranken zijn bereid.**

• Druk op "Default" om de standaardwaarden van de maalmolen te resetten (aangegeven met een ster).

3

Druk op het instellingenmenu

4

Selecteer "Maalmolen aanpassen".

Er verschijnt een instructi op het scherm met suggesties over het maalniveau; als je deze presentatie wilt overslaan, druk je op "Skip". Druk op "Volgende" om verder te gaan met de instructie.

5

Selecteer maalgraad

Selecteer de gewenste maalgraad door direct op een van de selecteerbare getallen in het gemarkeerde interval te drukken.

6

Druk op "OK" om de selectie te bevestigen

Het resultaat van de aanpassing zal na ongeveer 5 koffies zichtbaar zijn.

7

Druk op "OK" om te bevestigen en terug te gaan naar het startscherm met de nieuwe selectie opgeslagen.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagPrimaDonna ESAM6620