PrimaDonna ClassBericht: VERVANG WATERFILTER, DRUK OP OK OM TE STARTEN

PrimaDonna Class

Bericht: VERVANG WATERFILTER, DRUK OP OK OM TE STARTEN

Probeer deze oplossing.

Druk op de knop die overeenkomt met" OK" om het filter te vervangen, of op ESC om de procedure later uit te voeren.

Mogelijke oorzaak:
Het waterfilter is verzadigd.

Volg de stap-voor-stap handleiding:

1

Verwijder de watertank en haal het verzadigde waterfilter eruit

2

Haal het nieuwe filter uit de verpakking

3

Druk op de selecteur die overeenkomt met "VERVANG WATER FILTER".

4

Draai de datumindicatieschijf twee maanden vooruit.

Druk vervolgens op de keuzeknop die overeenkomt met "Volgende;". "Laat water stromen totdat het uit de openingen stroomt" wordt weergegeven.

5

Laat water door de opening in het filter lopen totdat er water uit de openingen aan de zijkant komt. Laat het filter 1 minuut doorlopen.

Druk vervolgens op de keuzeschakaar die overeenkomt met "VOLGENDE>".

6

Neem de tank uit het apparaat en vul deze met water.

"Dompel het filter onder en laat de luchtbellen ontsnappen" wordt weergegeven.

7

Plaats het waterfilter in de watertank en dompel het gedurende ongeveer tien seconden volledig onder, waarbij u het filter schuin houdt en licht aandrukt zodat de luchtbellen kunnen ontsnappen.

Druk op de toets die overeenkomt met "Volgende;". "Pl" verschijnt.

8

Plaats het filter in het filterhuis en druk het zo ver mogelijk aan.

Druk op de toets die overeenkomt met "Volgende". "Plaats waterreservoir" wordt weergegeven.

9

Sluit de watertank met het deksel en plaats de tank terug in de machine.

"Plaats een 0.5L container onder de uitlopen, druk op OK om het filter te vullen" wordt weergegeven.

10

Plaats een opvangbak onder de heetwater-/stoomuitloop en druk op "OK".

De afgifte begint en stopt automatisch. Het filter is nu actief en u kunt de koffiemachine gebruiken.

Heb je meer hulp nodig?

Stel een andere vraagPrimaDonna Class