PrimaDonna SoulBericht: PRODUCT SAMPLE - TIME EXPIRED -

PrimaDonna Soul

Bericht: PRODUCT SAMPLE - TIME EXPIRED -

! BELANGRIJK - Gratis software-update !

Als uw machine deze foutmelding geeft:

"PRODUCT SAMPLE - TIME EXPIRED - "

De koffiemachine die je gebruikt is een product uit de huidige serie en geen monster (PRODUCT SAMPLE).

Om de foutmelding te verwijderen, bieden wij u de software-update van de PrimaDonna Soul gratis aan.

Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice, om de herprogrammering te regelen.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zijn ervan overtuigd dat de proactiviteit van onze rapportage u laat zien hoeveel aandacht wij besteden aan de tevredenheid van onze klanten en de voortdurende verbetering van onze producten.

Let op:
De update om deze programmafout te verwijderen is altijd gratis, zelfs nadat de garantieperiode is verlopen. Ook na de upgrade zal ons servicecentrum uw PrimaDonna Soul gratis inspecteren, testen en routineonderhoud uitvoeren.