PrimaDonna SoulBericht: Kies een mildere smaak of verminder de hoeveelheid voorgemalen koffie

PrimaDonna Soul

Bericht: Kies een mildere smaak of verminder de hoeveelheid voorgemalen koffie

Probeer deze oplossing.

Kies een milder aroma

Mogelijke oorzaak:
Er is te veel koffie gebruikt.

Volg de stap-voor-stap handleiding:

1

Druk op B3 onderaan het beeld dat overeenkomt met de gewenste koffie (bijv. espresso)

De parameters die je naar wens kunt aanpassen worden weergegeven.

2

Draai de schuifregelaar voor aroma meer naar links

3

Druk op "Start".

Druk na het instellen van de parameters op "Start". Het apparaat begint met koffiezetten en het beeld van de geselecteerde drank verschijnt op het display, samen met een voortgangsbalk die zich geleidelijk vult naarmate de bewerking vordert en een beschrijving van elke afzonderlijke fase (malen, koffiezetten).

4

Druk op "Save" (opslaan) om de nieuwe instellingen op te slaan, of op "Cancel" (annuleren) om de vorige parameters te behouden.

Let op:
Als u de nieuwe instellingen opslaat, worden ze ALLEEN in het geselecteerde profiel opgeslagen.

Druk op "OK" om terug te gaan naar het beginscherm.

De koffiemachine is weer klaar voor gebruik.