PrimaDonna SoulDe App geeft een probleem aan, maar er is geen probleem met de koffiemachine

PrimaDonna Soul

De App geeft een probleem aan, maar er is geen probleem met de koffiemachine

Probeer deze oplossing.

Verbindingsmogelijkheden uitschakelen en weer inschakelen

Mogelijke oorzaak:
De gegevens tussen het apparaat en de App zijn niet gesynchroniseerd.

Volg de stap-voor-stap handleiding:

1

Druk op het instellingenmenu

2

Selecteer "Connectiviteit

3

Druk op "Volgende".

4

De Wi-Fi-verbinding en afstandsbediening inschakelen (via de De'Longhi Coffee Link App)

De PIN-code van de koffiemachine, die nodig is om verbinding te maken via de App, wordt weergegeven op het scherm.

5

Druk op "←" om de nieuwe selectie op te slaan en terug te gaan naar het beginscherm